Haussa olevat järjestämämme työvoimakoulutukset

Tarkista TE-palvelujen sivuilta haussa oleva työvoimakoulutuksemme tämän linkin takaa. Kaikkiin koulutuksiin voit hakea TE-palvelujen verkkoasioinnin kautta, etsimällä ensin sopivan koulutuksen ja klikkaamalla sitten ”Hae tähän koulutukseen” -nappia

Jyväskylässä alkaa helmikuussa ”Myynnin ja asiakaspalvelun perusteet ja alan suomea maahanmuuttajille” -koulutus. Koulutuksen tavoitteena on antaa monipuolinen kuva myynti- ja asiakaspalvelualan taidoista ja perusteista sekä opettaa alan ammatillista suomen kieltä. Hakuaika päättyy 25.1.2015.

Lappeenrannassa alkaa ”Palveluosaamisella menestykseen” -täydennyskoulutus, jonka tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet kohteliaaseen, tarkoituksenmukaiseen ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Koulutus on suunnattu datanomitutkinnon tai muun ammatillisen perustutkinnon suorittaneille työnhakijoille, joiden koulutuksesta puuttuu asiakaspalvelun osio. Hakuaika päättyy 28.2.2015.

Myöhemmin keväällä alkavat myös myynnin ammattitutkintokoulutukset ja niiden osat Imatralla ja Lappeenrannassa sekä verkkokaupan täydennyskoulutus Joensuussa. Tutustu näihinkin tarkemmin TE-palvelujen sivulla!