Työnhakuvalmennukset verkossa Pohjanmaan alueella

Työnhakuvalmennukset verkossa Pohjanmaan alueella

Järjestämme työnhakuvalmennuksia myös verkkototeutuksena, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua valmennukseen omalla tietokoneellasi kotoa.

Verkkovalmennuksia on kahdenlaisia; työnhaun perusteet ja markkinoiva työnhaku.
Työnhaun perusteet on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat perustietoa työnhaun asiakirjoista, haastattelusta ja erilaisista työnhauntavoista. Markkinoiva työnhaku keskittyy erilaisten sähköisten työnhakukanavien hyödyntämiseen ja sähköisiin viestinnän keinoihin. Saat valmennusta video cv:n tekemiseen ja itsesi markkinointiin.

Opiskelu tapahtuu Moodle-oppimisympäristössä, jossa voit suorittaa erilaisia tehtäviä sekä keskustella muiden osallistujien kanssa. Valmentaja on tavoitettavissa koko valmennuksen ajan ja antaa yksilökohtaista ohjausta osallistujille. Verkkovalmennukseen tarvitset tietokoneen, nettiyhteyden sekä mahdollisuuden käyttää Skypeä sekä katsella videoita. Sinulla tulee olla käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Word, Open Office tms.), sähköpostiyhteydet ja pdf-tiedostojen lukuohjelma (Adobe Reader). Mikäli sinulla on haasteita tekstin tuottamisen tai ymmärtämisen kanssa, suosittelemme sinulle mieluiten lähiopetusta, jossa saat yksilöityjä ohjeita ja tukea verkkoa enemmän.

Koulutuskalenteristamme löydät verkkovalmennuksien tarkat ajankohdat. Voit ilmoittautua valmennukseen jättämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi – verkkopalvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjaamo.pohjanmaa@te-toimisto.fi